15 jaar in the business

15 alweer… Dat is het aantal jaren dat er overheen is gegaan sinds ik die eerste ochtend van mijn stage de redactie van Het Parool op liep voor mijn eerste werkdag. “Hoe weet je nou dat het de 28e was”, is de vraag die ik gister gesteld kreeg. Het was de maandag voor het huwelijk van Willem-Alexander en Maxima die op zaterdag 02-02-’02 trouwden. Ik was nog geen 5 minuten binnen of ik rende al naar de metro om zo snel mogelijk mijn eerste opdracht op het Damrak te fotograferen.

‘We hit the ground running’ gebruikte president Trump van de week over zijn eerste week in het Witte Huis. Dat zelfde kan denk ik ook wel gezegd worden over mijn eerste week in de journalistiek 15 jaar geleden. Sindsdien is er veel gebeurt. Fotografie heeft als core business plaats gemaakt voor video. Mijn benadering en passie voor het vak is nog steeds hetzelfde. Hier zal zeker geen verandering in komen. Op naar de volgende 15!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *