Na de introductie van Apple’s Final Cut Pro X heeft Ronald Fleurbaaij zich als video-editor gespecialiseerd in deze nieuwe geavanceerde non-lineaire edting (NLE). Ronald heeft ruime ervaring motion graphics designer met Motion 5 en colorist in DaVinci Resolve. Tevens is hij bekwaam met de conventionele ‘track based’ NLE’s als FCP7, AVID en Adobe Premiere.

Final Cut Pro X

Final Cut Pro X biedt een revolutionaire manier van video-editing die gebruik maakt van een magnetische tijdlijn, in plaats van de conventionele ‘track based’ editing van suites als Avid of Adobe Première. Hierdoor is de editor verlost van de restricties en problemen die met de ouderwetse tijdlijn kwamen. Dit biedt de moderne editor meer vrijheid en creativiteit tijdens de montage van de film.

Door een sterke mediaorganisatie en een geoptimaliseerde workflow kan de editor zich optimaal richten op het creatieve proces.

Motion 5

Motion 5 is een applicatie voor het maken van in het oog springende titels, transities, effecten en andere grafische animaties voor film en video. Motion biedt editors een gemakkelijk te gebruiken interface en intelligente templates voor kwalitatief hoogwaardige effecten die uw film net wat meer glans geven.

DaVinci Resolve

DaVinci Resolve 12 combineert ’s werelds meest geavanceerde kleurcorrectie met professionele multi track editie. Hiermee kan zowel worden geëdit, als een kleurcorrectie worden gedaan voor het eindproduct word afgeleverd, allemaal vanaf één systeem. DaVinci Resolve biedt creative tools, flexibiliteit, snelheid en een legendarische beeldkwaliteit voor iedere productie.