Ronald Fleurbaaij is een allround beeldprofessional met meer dan 15 jaar ervaring als cameraman, video-editor en fotograaf. Ronald is dagelijks actief op het gebied van journalistiek, actualiteiten, sport en infotainment. Als zelf regisserende cameraman heeft Ronald ruime ervaring met ENG, zowel XDCAM HD, cinemacamera’s als de Canon C300 en Sony F5 / F55 en DSLR, evenals meercamera-operaties.

Na het afronden van de fotografie- en video-opleiding Fotonica startte Ronald Fleurbaaij aanvankelijk zijn carrière als fotograaf. Het duurde echter niet lang voordat hij opdrachten als cameraman aangeboden kreeg en zijn diensten naar video uitbreidde. Sindsdien maken verschillende facilitaire bedrijven en producenten gebruik van zijn diensten en heeft hij meegewerkt aan uitzendingen van onder andere Formule 1 voor Sport1 en Ziggo Sport, Eredivisie, Jupiler League en Tweede Divisie voor FOX SPORTS NL, RTL GP, RTL GP Magazine, RTL Nieuws, Editie NL, RTL Way of Living, NOS Journaal, NOS Studio Sport, Nieuwsuur, EO Dit is de Dag Reportage en DNA Onbekend.

Naast zijn activiteiten in broadcasting stelt Ronald zijn diensten beschikbaar aan bedrijven en organisaties voor het maken van promotie-, bedrijfsfilms, evenementregistraties en documentaires.